Franse worst

Smaak favoriet

Gedroogde worst met Knoflook

€ 5,50
Smaak favoriet

Gedroogde worst met Knoflook

€ 5,50

Droge worst met knoflook - Saucisson a l'ail.


Een klassiek Franse worst met de vol rijke en aromatische smaak van knoflook. 

Franse droge worst met Kers en Kirsch.


Een heerlijk verrassende smaak. Fris en zoet van smaak en deze droge worst is perfect voor het zomerseizoen. Naarmate de worst wat meer indroogt wordt de smaak intenser en rijker. Het kan verschillen hoeveel kersen er in een worst zitten.

Droge worst uit Frankrijk met cognac en groene peper - 


Door de de groene peperbessen heeft deze droge worst een kruidige smaak en is licht pikant. Er zitten hele peperbessen in deze worst verwerkt waardoor de smaak per plakje verschilt. 

Droge worst naturel - Saucisson nature

Een klassieker !  Pure smaak van varkensvlees. Deze Franse droge worst heeft al veel smaak van zich zelf en smelt langzaam op de tong. 

Droge worst met walnoten - Saucisson noix
Deze droge Franse worst is rijkelijk gevuld met hele stukken walnoot. Het kan per plakje verschillen of er noten in zitten. De walnoot geeft een "bite" en een romige smaak aan de worst.

Droge worst met hazelnoten - Saucisson noisettes
Deze worst is rijkelijk gevuld met hele stukken hazelnoot. Het kan per plakje verschillen of er noten in zitten. De hazelnoten geven de worst een krokante bite.

Smaak favoriet

Franse worst met Bleu D’Auvergne

€ 5,50
Smaak favoriet

Franse worst met Bleu D’Auvergne

€ 5,50

Droge worst met Blauwschimmelkaas - Saucisson Bleu D'Auvergne.


Onze Topper ! De worst met de blauwschimmelkaas Bleu d'Auvergne. Krachtig, maar zeker niet te overheersend. De blauwaderkaas geeft de worst een romige kaassmaak. Ieder plakje worst smelt op de tong. Proef de vakantie ! 

Droge worst met kerrie - Saucisson a la Provencale


Deze Franse droge worst is omhuld met kurkuma en kerrie kruiden. Dit geeft de worst een mooie gele kleur en een aromatische kruidige smaak. Niet pittig.

Droge worst met vijgen - Saucisson figues


Het sappige varkensvlees is vermengd met het vruchtvlees van de vijg. De vijgen maken deze worst iets zoeter en geven de worst een knapperige bite.

Smaak favoriet

Gedroogde Franse worst met 5 pepers

€ 5,50
Smaak favoriet

Gedroogde Franse worst met 5 pepers

€ 5,50

Droge worst met 5 pepers - Saucisson cinq baies


Een kruidig en licht pikante droge worst door de vijf soorten peperbesjes. Er zitten hele peperbessen verwerkt in de worst waardoor de smaak per plakje verschilt.

Droge worst met camembert kaas - Saucisson camembert.
Een Franse worst met een Franse kaas. Een romige worst met ambachtelijke Camembert uit Normandië. De worst heeft een duidelijke kaassmaak en is erg smeuïg.

Franse worst met comte kaas - Saucisson comte
De Comté is een Franse harde kaas afkomstig uit het Jura gebergte. Comté is de Franse variant op de Zwitserse Gruyère. De kaas maakt de worst romig, zacht en licht zout.

Droge worst met rode wijn & sjalot - Saucisson au vin et echalotes.

De diepe zachte smaak van rode wijn maakt de worst licht zoet en de sjalotjes geven de worst een scherpe frisheid en lichtzoete smaak.

Droge worst met eekhoorntjesbrood - Saucisson cepes
Eekhoorntjesbrood is een soort paddestoel met een geheel eigen smaak. De aardse smaak lijkt licht op truffel. In deze worst is verse eekhoorntjesbrood en een olie van eekhoorntjesbrood toegevoegd.

Droge worst met geitenkaas - Saucisson fromage de chevre


Het vlees van deze worst wordt vermengd met geitenkaas. Dit geeft de worst een frisse kaassmaak en een romige textuur.

Droge worst met zwarte peper - Saucisson aux poivre


Een Franse worst met stevige en aanwezige pepersmaak. Anders dan bij de meeste worsten heeft deze worst een coating van zwarte peper. Deze geeft een directe pittige kruidige smaak.

Droge worst mild pikant - Saucisson Piment


Een licht pittige worst met een pikante nasmaak. Het vlees is vermengd met Piment d'Espelette, een bekende pepersoort uit Frans Baskenland.

Droge worst met Provencaalse kruiden - Saucisson aux herbes


Franse gedroogde worst omhuld met groene kruiden. Kruidig maar niet pikant.

Droge worst met zongedroogde tomaat - Saucisson aux tomates sec


De dieprood gekleurde worst is hartig, licht pikant en met de herkenbare smaak van gedroogde tomaat.

Droge worst met ui - Saucisson Oignon


Een droge worst met de volle aardse en lichtzoete smaak van gebakken ui.

Droge worst met zwarte olijf en basilicum - Saucisson olives noir et basilicum.

Franse worst met grote stukjes zwarte olijven en basilicumblaadjes. Deze combinatie zorgt voor een kruidige smaak en maakt de worst iets donkerder van kleur.

Franse worst met chilipeper - Saucisson piment d'Espelette.

Het vlees van de worst wordt vermengd met de bekende Piment d'Espelette uit Frans Baskenland. Stevig pittig en dieprood van kleur.